Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy idős nő vette el Harry herceg szüzességét egy kocsma mögött, majd elfenekelte

Az ifjú Harry herceg
Vágólapra másolva!
Újabb történet került elő III. Károly brit király fiának múltjáról.
Vágólapra másolva!

A napokban jelenik meg Harry herceg könyve, amely több érdekes, eddig nem hallott történetet tartalmaz, a kiadó pedig szorgalmasan szivárogtatja a sztorikat. Ebből kiderül majd, hogy összeverekedett Vilmos és Harry, de úgy, hogy utóbbi komolyan meg is sérült, illetve Harry herceg azzal is elhencegett a könyvben, hogy 25 tálib harcost ölt meg Afganisztánban, amikor katonai szolgálatban volt.

Az ifjú Harry herceg

Harry herceg Spare című memoárjában van egy anekdota is tinédzserkorából, amelyben - elmondása szerint - egy idősebb nővel vesztette el a szüzességét. III. Károly és Diana hercegné kisebbik fia a sztori szerint 17 éves volt, egy bár mögött, egy mezőn volt az aktus. Mint írja, gyorsan lezajlott, a végén elfenekelte őt a nő és elküldte - írta a Daily Star. „A sok hibám egyike volt, hogy egy mezőn, egy nagyon forgalmas kocsma mögött történt. Kétségtelen, hogy valaki látott minket" - áll a szövegben.

Harry herceg fiatalon AFP

Utána apja állítólag küldött egy királyi testőrt is, hogy utána nyomozzon, és kiderítse például azt, hogy fogyaszt-e drogokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről