Chrissy Teigen először mutatta meg újszülött kislányát - kép

64., Grammy, díjátadó, zene, zenei, Grammy-díj, nők, látványos, extrém
US model Chrissy Teigen arrives for the 64th Annual Grammy Awards at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas on April 3, 2022. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a napokban megszületett Chrissy Teigen és John Legend kislánya. John Legend az egyik koncertjén jelentette be, hogy január 13-án reggel megszületett a baba, így ötfősre bővült a családjuk. 
Vágólapra másolva!

Chrissy Teigen közös fotót mutatott mindhárom gyerekükről, és elárulta a kislány nevét is. "Megérkezett! Esti Maxine Stephens – a ház nyüzsög, a családunk nem is lehetne boldogabb. Apa éjszakánként örömkönnyeket hullat, látva Lunát és Milest, akik tele vannak szeretettel. Én még mindig tanulom, hogy császármetszés után is szükség van pelenkára. Boldogok vagyunk. Köszönjük a sok szeretetet és jókívánságot – mindannyian érezzük!" - írta a modell.

A kicsi szivárványbabaként érkezett a családba, Chrissy Teigen ugyanis 2020-ban várta a harmadik gyerekét, de a terhessége alatt komplikációk léptek fel, így elveszítették a kicsit - ezt akkor megrázó fotókkal jelentette be.