Alekosz egy szürreális levélben elárulta, mennyit keres

alekosz
Vágólapra másolva!
A drogos szeánsz túlélőjével, VV Anettel randizna, sárgaborsó-főzeléket enne fasírttal - tudatta a realityszereplő.
Vágólapra másolva!

Tavaly nyáron rázta meg a közvéleményt a horrorrisztikus baleset híre, amikor kiderült, hogy egy drogszeánsz után félholt állapotban találtak rá egy fiatal nőre. Hamar kiderült, hogy a súlyosan sérült nő nő Béres Anett, aki egy bódító hatású főzet fogyasztása után megtébolyult állapotban, meztelenül rohant be a siklósi erdőbe, ahol egy nap múlva találtak rá életveszélyes állapotban. Béres Anett azóta átértékelte az életét és rájött, családot szeretne - erről itt olvashat hosszabban.

Forrás: facebook/nagyalekosz

Most Nagy Aleksoz realityszereplő levélben reagált - szerinte Béres Anett még régen őt szobájába invitálta, de ő nem volt felkészülve a nőre, Anett pedig "csapódott összevissza."

"Ahogyan akkoriban, te sem kimondottan nyerted el az én tetszésemet csapzottan, habzottan, úgy talán én sem a vonzó férfi tárgyát testesíthettem meg benned. Eltelt 12 év. Felnőtt lettél. És okos. Szép vagy, Anett! Pazar szép. Én is megváltoztam. Külsőm most már tökéletesen kezdi visszaadni azon buta férfiak megjelenését, akikkel és amilyenekkel te lenni szoktál. Viszont én intelligens is vagyok" - áll a szövegben.

Mint a szövegből kiderül, munkája épp nincs, de havi 240 ezret keres, illetve várja szombaton 5-kor a Camponában VV Anettet. "Fogyasszunk el egy forró csokit, habos kakaót vagy egy sárgaborsó-főzeléket fasírttal. Ne válaszolj. Csak legyél ott. Várni foglak" - olvasható a levélben.