84 éves lett Korda György, elárulta, mit tervez a jövőben

Korda György, Balázs Klári, házaspár, énekes, koncert, sziget, 2022
Vágólapra másolva!
Korda György január 4-én 84 éves lett és láthatóan mit sem fog rajta az idő. Hatvanöt éve áll a színpadon, hogy szórakoztassa közönségét és még hosszú ideig szeretné is folytatni pályafutását. Úgy véli, mindez nem lenne lehetséges, ha nem olyan társat tudhatna maga mellett, mint Klárika.
Vágólapra másolva!

Korda György január 4-én betöltötte a 84. életévét és büszke arra, hogy a mai napig óriási tisztelet és szeretet veszi körül. Szülinapja alkalmából a Borsnak adott interjút, amiben arról kérdezték milyen céljai vannak a jövőben.

Korda György és Balázs Klári Fotó: Szabó Gábor - Origo

A művész beszélt arról, hogy büszke pályafutására, de mégis hiányérzete van, hiszen hatvanöt éves pályafutása alatt egyszer sem volt az év énekese. Ennek okát nem érti a művész:

A művész mesélt róla, hogy pályafutása során semmiféle művészi díjat nem kapott és úgy érzi, lehet, hogy már lekésett róla.

Fellépés a Szigeten Forrás: bors

– mondta.

A feleségemmel óriási szerencsém van


Az ország Gyuri bácsija ettől függetlenül örül, hiszen 43 éve megtalálta élete párját és a 65 éves pályafutást kevés ember mondhatja el magáról.

– jelentette ki Korda György.

Egymás nélkül nem lépünk föl

Egy házasság csak úgy tud jól működni, ha egyenrangú felekként tekintenek egymásra. Hogy mi lehet Korda György és Balázs Klári kapcsolatának a titka? Mindent közösen döntenek el és annyira összecsiszolódtak a sok-sok év alatt, hogy sokszor szavak nélkül is megértik egymást.

A művész azt is elmondta, hogy 84 évesen már sokkal több dolgot szem előtt kell tartania és jobban kell figyelnie az egészségükre is, hisz a céljuk az, hogy minél több szép percet tölthessenek együtt.