Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kórházba került Liptai Claudia férje

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Vágólapra másolva!
Liptai Claudia férje, Pataki Ádám súlyos sérülést szenvedett rendhagyó görögországi nyaralásuk során, mely keresztül húzta minden számításukat. A férfi először tagadott és öngyógyításba kezdett, majd kórház lett a vége.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia és családja már évek óta Görögországba járnak vissza nyaralni. Ez most sem történt másképp, viszont nem várt sérülés írta át a forgatókönyvet, ugyanis Pataki Ádám súlyos sérülést szenvedett. Elmondása szerint egyik szikláról a másikra lépve óvatlan volt és a szikla, amelyikre átlépett súlyosan szétvágta a lábát.

vágott meg a szikla, volt egy nagyobb 3-4 centis vágás és több kisebb. Gondoltam majd a sós tengervíz begyógyítja. Tévedtem, sajnos kórház lett a vége, ahol ellátták a sérüléseim. Innentől kezdve semmilyen vízbe, de még a partra se mehettem le, nehogy belemenjen a homok. Claudia, bár örült, hogy nem történt nagyobb baj, kicsit sem volt boldog, hogy távol kell maradnom minden vízparttól" – idézi a Bors Pataki szavait.

A történethez Liptai is hozzáfűzte az ő szemszögéből milyen volt az idei nyaralás a férje sérülése után.

Ádám egyszer csak feljött a medencéhez és azt mondta: 'Ez ennyi volt'. Először nem tudtam, hogy mire gondol, aztán észrevettem a lábát, ami úgy szét volt nyílva, mint egy bazsarózsa... Ádám sérülése után olyan voltam, mint egy kaméleon: pakoltam fel-le, Marcival játszottam, Ádámra figyeltem. Cuccokkal le, cuccokkal fel, Marci ráadásul még nem teljesen vízbiztos, így egyfolytában rajta kellett tartanom a szememet. Szuper izgalmas nyaralásunk volt így" – emlékezett vissza Liptai Claudia, aki nagyon aggódott férje állapota miatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről