Botrány a sztárcsaládban: Victoria Beckham megharagudott a menyére

David Victoria Beckham
Former English international footballer David Beckham (L) and his wife fashion designer Victoria Beckham pose on the red carpet upon arrival to attend the British Fashion Awards 2018 in London on December 10, 2018. - The Fashion Awards are an annual celebration of creativity and innovation will shine a spotlight on exceptional individuals and influential businesses that have made significant contributions to the global fashion industry over the past twelve months. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS
Vágólapra másolva!
Victoria Beckham nehezen jön ki menyével, a színésznő Nicola Peltzzel. Állítólag féltékenység áll a háttérben. 
Vágólapra másolva!

Áll a bál Victoria Beckham és újdonsült menye, Nicola Peltz között. A 27 éves Peltz még áprilisban ment hozzá Victoria Beckham 23 éves fiához, Brooklyn Beckhamhez, és egyáltalán nem ápol jó viszonyt az anyósával. Egy hozzájuk közeli forrás szerint, alig állnak szóba egymással és ki nem állhatják egymást - írja a Page Six.

Nicola Peltz és Brooklyn Beckham Forrás: Instagram/Brooklyn Beckham

A két nő közti viszony már az esküvői előkészületekkor rossz volt. Peltz állítólag teljesen kiakarja zárni híres anyósát az életükből, és féltékeny is rá. Már az esküvőbe sem engedett neki beleszólást, amit anyósa nehezményezett. Ami pedig végképp nem tetszett Victoria Beckhamnek és emiatt még a fiára is megharagudott, az az volt, hogy Brooklyn Beckham egy magazinban "az új Mrs. Beckhamként" emlegette fiatal feleségét.