Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tovább háborúzik volt férjével a világsztár színésznő

Család, Jason Sudeikis és Olivia Wilde
US actress Olivia Wilde (L) and US actor Jason Sudeikis (R) pose on the red carpet for the world premiere of the film Horrible Bosses 2 in London on November 12, 2014. AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS
Vágólapra másolva!
Korábban írtuk, hogy Olivia Wilde-ot villámcsapásként érte, amikor egy nyilvános rendezvényen egy borítékot hoztak neki a színpadra - amit ő egy film forgatókönyvének hitt, arról kiderült, hogy egészen más. A volt férjével közös gyerekelhelyezési papírok voltak a borítékban.
Vágólapra másolva!

Wilde nem hagyta annyiban a dolgot: szerinte az, hogy exe egy nyilvános rendezvényen juttatott el hozzá egy ilyen személyes, a családját érintő dokumentumot, minden józan észnek ellentmond és abszolút nem a gyerekek érdekeit helyezi előtérbe.

Olivia Wilde és Jason Sudeikis Forrás: AFP/Justin Tallis

Sudeikis tagadja, hogy tudott volna a boríték átadásáról, és kikére magának a vádakat, miszerint szándékosan alázta meg így volt feleségét. A bíróság azonban meghallgatást tartott, miszerint a közös gyerekeik hivatalos lakhelyének nem New Yorkot jelölték ki, hanem az anya lakhelyét, Los Angelest. Bár Wilde az év végén Londonba tervez költözni szerelme Harry Styles után, így kérdés, hogy hol lesz a gyerekek fő bázisa - írja a TMZ.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről