Itthon is ráugrottak a Trónok harca-rajongók a Sárkányok házára

Sárkányok háza
Vágólapra másolva!
Az HBO új, saját gyártású sorozata, a Sárkányok háza Magyarországon az HBO Maxon debütált, minden idők legnézettebb HBO streaming tartalmaként, beleértve a sorozatokat és az egész estés filmeket is.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, rengetegen várták a Trónok harca előzményorozatát, még akkor is, ha általános vélemény szerint a fantasysorozat végét összecsapta az HBO: a rövid utolsó évad látványban rendben volt, de minden más szempontból rengeteg kritika érte. Az új sorozat ennek megfelelően rekorddal nyitott az amerikai HBO-n.

Sárkányok háza HBO

A Sárkányok háza első része egyszerre vált elérhetővé az HBO Max huszonegy európai országában Skandináviában, a Benelux államokban, Közép-Kelet-Európában és az Ibériai-félszigeten, közép-európai idő szerint hétfőn hajnali három órakor. A platformot a hajnali óráktól kezdve minden korábbinál többen látogatták, majd a látogatóforgalom hétfő este ért a csúcspontjára - közölt az HBO.

Martin regénye csak nem jön, helyette itt a sorozat

A George R. R. Martin Tűz és vér című regényén alapuló tízrészes sorozat további epizódjai a következő kilenc hétfőn válnak majd elérhetővé. A sorozat cselekménye kétszáz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el. A főszerepekben Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel és Rhys Ifans látható.

George R. R. Martin - aki sok éve adós a refgényciklus folytatásával - társalkotóként és executive producerként vett részt a sorozat létrehozásában. Ryan Condal a sorozat társalkotója, társ-showrunnere, executive producere és írója, Miguel Sapochnik a társ-showrunner, executive producer és rendező. További executive producerek: Sara Hess, Jocelyn Diaz, Vince Gerardis és Ron Schmidt.