Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Berki Mazsi: Minden elhalványult a halál mellett

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi igyekszik újra összeszedni magát férje halála után, de ez nem megy könnyen neki, így mostanában idézetekbe menekül. 
Vágólapra másolva!

Berki Renáta, azaz Berki Mazsi halott férjével közös kislányukra, Emmára igyekszik leginkább koncentrálni, hogy elmenekülhessen a gyász elől. Emellett pedig a spirituális világba és a bölcs idézetekbe menekül. Legutóbbi bejegyzésében, Steve Jobs gondolatait idézte.:

„Elértem az üzleti siker csúcsát. Mások szemében az életem sikeres. Viszont a munkán kívül kevés örömöm volt. A nap végén a gazdagság csak olyan tény, amihez már hozzászoktam. Most, a kórházi ágyamon fekve, egész életemre visszaemlékezve, rájövök, hogy az a sok elismerés és vagyon, amire oly büszke voltam, elhalványult és értelmetlenné vált a közelgő halállal szemben.Felbérelhetsz valakit, hogy vezesse az autódat, vagy pénzt keressen neked, de nem bérelhetsz fel valakit, aki betegen álljon és meghaljon érted.

De van egy dolog, amit soha nem lehet megtalálni, ha elveszik: az élet. Bármilyen életszakaszban is vagyunk jelenleg, idővel szembesülünk azzal a nappal, amikor a függöny bezárul" - idézte.

A hosszú idézet mellé pedig ezt írta:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről