Súlyos autóbalesetéről és a rengeteg plasztikai műtétről vallott Judy

Judy
Vágólapra másolva!
Balesete után nem csak az életét és a karrierjét kellett újraépítenie, de az orvosoknak a testét is.
Vágólapra másolva!

A Groovehouse énekesnője most Palik Lászlóék vendége volt a Három igazság című műsorban, ott mesélt a súlyos balesetről, és arról, hogy milyen életet képzelt el magának akkoriban.

"Ilyet, amilyenben élek, amilyenben vagyok, csak egy picit kitolódott. Akkor ott egy pici pauza volt. Akkor azt gondoltam, hogy egy kicsit megállunk, kitoljuk a dolgokat egy fél évre. Kinek nincs egy kis pihenőideje? Hát ez végül 10 év lett.

- mondta Judy.

Forrás: Instagram/Judy

Felidéze azt a bizonyos, mindent megváltoztató napot, 1998. december 14-ét. Ő ekkor 24 éves volt, az együttesük pedig még az áttörés előtt állt. Épp egy rádióinterjúra siettek. "Azon a napon eleve nagyon rossz volt a hangulatom. Egész nap hánytam" – mesélte. Gyakorlatilag pár kilométert tettek meg, amikor belecsapódtak egy előttük haladó teherautóba.

Judy azt is elárulta, a kórházban minden egyes nap úgy kelt fel hónapokig, hogy ez nem igaz. Összesen 28 törés volt a testében, hosszú ideig nem tudott járni.

Kinyitottam a szemem, és azt mondtam, ez biztos nem velem történik. Úgy feküdtem, úgy keltem, hogy ez biztosan nem igaz! Aztán rá kellett, hogy jöjjek, hogy ez igaz, és valahogy össze kell szedjük magunkat. (...)