Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Akkor ismerte meg a férjét a sztár, amikor kiderült róla, hogy megcsalták és Lyme-kóros

Shania Twain
Vágólapra másolva!
Shania Twain countrysztár azokról a pillanatokról vallott, amikor a Lyme-kór elhatalmasodott a tudatán, és azt hitte, nincs tovább – miközben arról is mesélt, hogy nem akármilyen körülmények között ismerte meg a jelenlegi férjét. 
Vágólapra másolva!

Az amerikai country- és popénekesnő, Shania Twain őszintén vallott arról új dokumentumfilmjében, a Not Just a Girlben, hogy milyen kilátástalan helyzetbe került, és úgy érezte, romokban hever az élete, amikor megismerte jelenlegi férjét – aki annak a nőnek volt a férje, akivel Twaint megcsalta az akkori házastársa, Robert "Mutt" Lunge.

Shania Twain Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

A sors különös fintora, hogy egy 15 év házasság utáni megcsalási botrány kellett ahhoz, hogy Twain megismerje az igazit, aki nem más, mint a volt személyi asszisztense exférje, Frédéric Thiébaud. De ebben az időszakban szenvedett meg a Lyme-kórral is, aminek következtében gyakran voltak emlékezetkiesései és sokszor szédült - írja a Page Six.

"Attól féltem, hogy le fogok zuhanni a színpadról"

- mondta a sztár.

A betegség a hangjára is hatással volt, olyannyira, hogy szükséges volt két gégeműtétet is végrehajtani az énekesnőn.

Amikor már teljesen feladott volna mindent a megcsalás és a betegség miatti bánatban, akkor érkezett az életébe Thiébaud. Twain meggyógyult a Lyme-kórból is, azóta pedig újra énekel és új erőre kapott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről