Mentővel vitték kórházba Travis Barkert, Kourtney Kardashian férjét

Travis Barker és Kourtney Kardashian Mellvillantás, átlátszó ruhák, színkavalkád: stílusmustra az MTV vörös szőnyegéről - Galéria
Travis Barker és Kourtney Kardashian
Vágólapra másolva!
Kórházba került Kourtney Kardashian férje, Travis Barker: egyelőre nem tudni, mi a baja, de a Twitteren aggasztó üzenetet küldött.
Vágólapra másolva!

Kórházba vitték Travis Barkert, a Blink-182 dobosát, majd mentővel szállították át egy jobban felszerelt intézménybe – miközben a felesége, Kourtney Kardashian autóval követte, végig mellette volt.

Travis Barker és Kourtney Kardashian Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Jason Kempin

Egyelőre nem tudni, hogy Barkernek milyen egészségügyi problémája van, mindenesetre a legutóbbi Twitter-bejegyzése alapján komoly lehet:

"God save me", vagyis "Ments meg, uram!" – írta ki a közösségi oldalra Barker, azt azonban hozzá kell tenni, hogy jó barátjának, Machine Gun Kellynek van egy ugyanilyen című száma. Erre is gondolhatott – hiszen azt nem tudjuk, hogy a kórházba kerüléshez képest mikor tette ki a posztját –, aggodalomra adhat azonban okot Barker 16 éves lányának, Alabamának az Instagram-sztorija is, amelyben arra kérte a követőit, hogy imádkozzanak.

Forrás: Instagram/Alabama Barker