Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Csuti elárulta, milyen volt az első közös nyaralás az új barátnőjével

Csuti
Vágólapra másolva!
Olaszországot vette célba Szabó András Csuti új szerelmével, Ginával. A friss pár igyekezett minél több látnivalót besűríteni a hosszú hétvégébe.
Vágólapra másolva!

"Ginának nemrég volt a születésnapja, amit szép helyen szerettünk volna megünnepelni. Számomra ezt Olaszország jelenti. Róma a kedvenc városom, de most picit tovább repültünk. Óriási a különbség a négy város között, de mindegyiket érdemes megnézni. Mesésen szép tájak tárultak elénk, amelyek ámulatba ejtettek minket" - mesélte az élményeit Csuti.

A pár repülővel utazott az országba, de a könnyebb közlekedés érdekében autót béreltek. "Nápolyban volt pár olyan utca, ahova csak autóval mertünk bemenni, de azzal se sokáig, ezeket a környékeket érdemes inkább elkerülni. Megnéztük a világ legjobb pizzériáját, amelyet hivatalosan annak választottak. Nagyon szerettünk volna bemenni, de akkora sor állt előtte, hogy valószínűleg napokig ott ragadtunk volna, így ez sajnos kimaradt."

Csuti igazi foci drukker, így nem is volt kérdés, hogy a Napoli argentin legendája, Diego Maradona emlékhelyét is megnézzék. "Nagyon erősen lehet érezni azt, hogy mennyire istenítik az olaszok a labdarúgást. Ezt az is megérti, aki nincs annyira oda a fociért. Minden egyes kocsmában Maradona régi felvételei vannak kivetítve, festmények, képek vannak róla, csodálatos volt a hangulat" - mondta a Blikknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről