Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Családja nem tudja eldönteni, hol temessék el Berki Krisztiánt

Berki Krisztián, Berki Krisztián lánya, Berki Krisztián halála, Berki Krisztián haláleset, haláleset, Berki, 2022.05.06
Vágólapra másolva!
Egyes hírek szerint már megtörtént a múlt hét pénteken meghalt médiasztár boncolása, így a családnak minél előbb szembe kell nézni az elkerülhetetlennel és megszervezni a 41 éves Berki Krisztián temetését.
Vágólapra másolva!

A család még sokkos állapotban próbálja feldolgozni a történteket, azonban hamarosan kénytelenek lesznek eldönteni, hogyan szeretnék végső nyugalomra helyezni Berki Krisztiánt. A férfi édesanyja, Júlia magához közel szeretné tudni fiának földi maradványait, így ő Tatabányán képzeli el a búcsúztatást, ahol a médiasztár a gyerekkorát töltötte.

de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat" – mondta Júlia a Blikknek.

Egy családhoz közeli ismerős azt is elárulta, hogy Berki özvegye most családjánál próbál vigaszt találni, és egyelőre még nem áll készen nyilatkozni, de valószínűleg Esztergomban szeretne misét a halott férje tiszteletére. A lap értesülései szerint már Berki boncolása is megtörtént, viszont a toxikológiai jelentésre még várnak a szakemberek.

Berki Krisztián és özvegye, Mazsi Forrás: Berki Mazsi
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről