Szétszakad a Nánási család

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
A műsorvezető több héten át utazik együtt az Ázsia Expressz játékosaival, idén viszont nem lesz végig vele a családja. Még sosem volt ilyen hosszú ideig távol a gyermekeitől.
Vágólapra másolva!

Hamarosan kezdetét veszi a TV2 egyik legnépszerűbb reality műsorának, az Ázsia Expressznek a forgatása, a harmadik széria szereplői Jordániát, Törökországot és Grúzián át Üzbegisztánt járják be. A hosszúnak ígérkező túrán Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh Szimi, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Király Linda és Király Viktor, a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán, az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása András, Mérai Kata és Gyebnár Csekka, Nemazalany – Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand, valamint Kiss Ernő Zsolt, színész és felesége, Nyári Darinka versenyeznek majd, a műsort pedig Ördög Nóra vezeti.

Forrás: Ördög Nóra/Instagram

Ördög Nóra lélekben már felkészült az indulásra, bár ez az út számára egészen más lesz, mint az első két évad. Idén nem lesz végig mellette a családja.

Kétszer jönnek utánam a forgatás alatt, egyszer nyolc és egyszer kilenc napra. Lesz olyan időszak, amikor két teljes hétig távol leszünk egymástól, ami a legtöbb külön töltött idő, amióta csak az anyukájuk vagyok. Nehéz időszak vár ránk, még nehezebb, mint bármikor. Még el sem tudom képzelni, hogy milyen érzések ébrednek bennünk és milyenek bennem? Komoly próbatétel lesz" - mondta a Borsnak.