Nagyon furcsa párbajt láthattak az Exatlon nézői

Somhegyi Krisztián, Exatlon
Vágólapra másolva!
Provoda Jodes küzdött a bennmaradásért Somhegyi Krisztiánnal.
Vágólapra másolva!

Provoda Jodes, Jodi kényszerült párbajozni a március 11-i adásban, miután csapaton belül Kása András legyőzte őt. Somhegyi Krisztiánnal kellett összecsapnia, aki maga ajánlotta, hogy a csapata érdekében feláldozza magát.

Somhegyi Krisztián, Exatlon TV2

A sportreality nézői azt láthatták, hogy az egykori Nagy Ő, Tóth Dávid ellen nem ad bele mindent Krisztián, ha akarta volna, 3-0-lal legyőzi. Végül 3-2-re kikapott, hagyta magát, azért, hogy ő legyen ott a fontos párbajon.

Jodi talán legyőzte volna Tóth Dávidot, de az All Star évad egyik nagy favoritjával nem bírt, így Somhegyi Krisztán taktikája bejött, még medált sem kellett elhasználnia, könnyen kiejtette a kékek játékosát.

"Szeretnék gratulálni Krisztiánnak a bátor döntésért. Ő bevállalta más helyett, hogy elmegy párbajozni. Brutál jó sportoló... Csalódottságot érzek, ez a dobás nem ment" - mondta búcsúzásképp a kieső.

Tóth Dávid elmondta, hogy ő is bátor versenyzőnek tartja magát, és ez most még csapatjáték. "A taktikánk az volt, hogy az egyik legerősebb játékos vesz részt a párbajon" - magyarázta a nem hétköznapi döntést.