Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

61 országban lesz látható az új magyar sorozat

A besúgó
Vágólapra másolva!
A Max Original égisze alatt készült A besúgó című sorozat a premier napján nem csak Magyarországon és Kelet-Közép Európában, hanem a világ több országában is azonnal elérhető lesz az HBO MAX kínálatában.
Vágólapra másolva!

Szentgyörgyi Bálint sorozata immár hivatalosan is sokadik rekordját dönti meg, hiszen a világpremier után (amely a Genfi Nemzetközi Filmfesztiválon volt) ez az első magyar sorozat, amely egyszerre 61 piacon válik elérhetővé, így többek között az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában, a Karib-térségben és Európa több országában is.

A besúgó HBO Max

A sorozat rövid leírása: 1985, Magyarország a kommunizmus alatt. A 20 éves Geri ( Váradi Geri) alig várja, hogy Budapesten a Gazdaságtudományi Egyetemen tanuljon és végre új embereket és eszméket ismerjen meg. De Gerinek van egy titka. Az Állambiztonság megzsarolta beteg öccse gyógyszerellátásával, így kénytelen a fiatal ellenzéki barátjáról, Száva Zsoltról (Patkós Márton) jelenteni a Tartótisztjének (Thuróczy Szabolcs). Miközben Száva a rendszer megdöntését tervezi, Geri minden nap kihívással küzd: hogyan cselezze ki az Állambiztonságot és tartsa meg új barátait? Az idő szorít, a végső összecsapás előtt döntenie kell, hogy kinek az oldalára áll.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről