Szabó-Thomka Hanna az Exatlon után: Én itthon vagyok boldog

Szabó-Thomka Hanna
Vágólapra másolva!
Az első évad egyik gyors és ügyes játékosa volt, akkor a nők között negyedik lett. Kedvelői rá sem ismertek most, a negyedik évadban, már az elején elveszítette minden motivációját. A Mokkában mesélt érzéseiről.
Vágólapra másolva!

Nem sikerült elkerülni a párbajt Dorinával, de nem bánja, hogy így történt. "Ez számomra örömfutás volt, így kellett ennek végződnie. Pár nappal előtte már megszülletett a döntés a fejemben. Elmondtam a műsorban, hogy érzem magam... A három pontot megszereztem a párbajban, de ezzel az Exatlon nekem véget ért" - magyarázta a Mokkában.

Szabó-Thomka Hanna TV2

Felmerül a kérdés, miért vállalta, ha a második nap már hitehagyott lett. "Ha nem szerettem volna menni, nem mentem volna. Ott vettem csak észre, hogy nem élvezem, nem ad akkora élményt. Nem tudtam ebből kijönni, de akkor nincs értelme ott foglalni a helyet. A játék nem adott örömet, ezen meglepődtem. Úgy éreztem, hogy nem vagyok odavaló. A második napon éreztem..." - tette hozzá.

Az eredménysora most sem volt amúgy tragikus, 35 futamból 16-ot nyert, 19 alkalommal veszített, ez 45%.os teljesítmény: simán lehetett volna akár 60% is, ha mindent belead - de nem tette. "Az első évadbeli teljesítményem miatt volt ott helyem. Én azt tudom, hogy most nem koncentráltam, nem adott motivációt, nem adott sikerélményt... és akkor nem tudok előrelépni. Én itthon vagyok boldog" - summázta.

"Ha nem figyelsz, megsérülsz, minden fejben dől el. Én fejben egyáltalán nem voltam ott. Nem a teljesítményem miatt lettem rosszkedvű... az elején el kellett volna mondanom, hogy érzem magam" - tette hozzá.

Videón az interjú: