Válása után álruhában ismerkedne a nőkkel Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Galambos Lajos a TV2 Tények Pluszban először és utoljára nyilatkozott arról, hogy hivatalosan is elváltak a feleségével, Galambos Boglárkával. Titoktartási szerződésről és a nőkhöz való hozzáállásáról is beszélt.
Vágólapra másolva!

A Dáridó és a Szuperbuli című televíziós műsorok egykori házigazdája, akiről az utóbbi időben gázlopás és a zsaroló ügyvéd és bűntársa elleni rendőrségi együttműködés miatt lehetett hallani titoktartási szerződést kötött a volt feleségével, Boglárkával, miszerint sem a házasságuk alatt történtekről, sem a válás körülményeiről nem beszélhetnek. A válás egyebekben gyorsan lezajlott: három gyermeke édesanyja nem állt elő anyagi követeléssel.

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos Forrás: RTL Klub

A Galambos család árulja a milliárdos értékű birtokát, ahol a gyerekeik, Boglárka, Lajos és István felnőttek, ahogyan nyilatkozott: ennek anyagi okai is vannak.

Galambos Lajos azt is elárulta a TV2 riporterének, hogy a gyerekeivel való legendásan jó kapcsolatára a legbüszkébb, akik ráadásul szívből kívánják édesapjuknak: találja meg a boldogságot. A Dáridó házigazdája egyelőre azonban óvatos a nőkkel; annyi emberben kellett csalódnia az elmúlt években, hogy szíve szerint álruhában ismerkedne.

A teljes riport itt tekinthető meg.