Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Vastag Csaba és menyasszonya az énekes volt barátnőjének üzent

Vastag Csaba
Vágólapra másolva!
Vastag Csaba fél éve jegyezte el a barátnőjét, most pedig egy közös posztban fejtették ki, hogy mennyire nem tetszik nekik, hogy az énekes múltjából valaki nem hagyja őket békén.
Vágólapra másolva!

A pár egy éve van együtt, fél éve járnak jegyben és az esküvőjüket szervezik - ezért is zavarja őket annyira, hogy felbukkant valaki Vastag Csaba múltjából.

Forrás: Vastag Csaba/Instagram

"Sok-sok mindenen keresztül mentünk már, és ebből adódóan megpróbálunk mindig csak a jelenre és a jövőtervezésre fókuszálni. Ugyanakkor nem tudunk szó nélkül elmenni amellett, hogy időről időre figyelmet követel magának Csabi múltjának egy szereplője, akivel már nagyon hosszú idő óta nem ápolunk sem baráti, sem semmilyen kapcsolatot. Nem szeretnénk a múltat felhánytorgatni, elemezgetni olyan történéseket, amelyeket már rég lezártnak tekintünk. Ez nem is vezetne sehová, valamint félreértésekre adna okot" - írták.

Szeretnénk, ha ezt mindenki tiszteletben tartaná, ahogy mi is tiszteletben tartjuk, hogy ami volt, elmúlt. Ehhez a témához a jövőben nem kívánunk többet hozzáfűzni. Köszönjük a megértéseteket" - üzenték egy kép mellett, és több mint valószínű, hogy a Farm VIP-ben is szereplő Görgényi Fruzsinával van bajuk, aki a napokban a Nők, filter nélkül című műsorban mesélt a korábbi párkapcsolatáról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről