Sunyi sügérnek hívta adásban Völgyi Zsuzsi, Görgényi Fruzsina most válaszolt

Görgényi Fruzsina, Farm VIP
Vágólapra másolva!
Völgyi Zsuzsi a Farm VIP-ban mosolygós gyilkosnak, sunyinak, hátba támadó "kakikeverőnek" és sügérnek is nevezte a vita hevében Görgényi Fruzsinát, a színésznő most reagált.
Vágólapra másolva!

Indulatos veszekedés volt a Farm VIP-ban, ma folytatódhat a botrány. Mint írtuk, Völgyi Zsuzsi veszett össze Görgényi Fruzsinával, mosolygós gyilkosnak, sunyinak, hátba támadó kakikeverőnek és sügérnek is nevezte a vita hevében. Utóbbi szerint az énekesnő lekelezően beszél vele, csúnyán szól hozzá, de Völgyi szerint "ezen nincs mit tisztázni", mert tudják, hogy "művésznővel" van dolguk - ezzel egy korábbi alakításra, színjátékra utalt, amikor átvert egy egész csapatot. Erről itt olvashat hosszabban. A vitába még beszállt L.L. Junior is, ráadásul úgy, hogy ő nem is szerepelt a műsorban.

Görgényi Fruzsina, Farm VIP Forrás: TV2 Sajtószoba

Az indulatos veszekedés után Völgyi zsuzsinak lett volna lehetősége, hogy rendezze a vitát, mert ő lett a kihívó fél, de párbajra nem azt kérte fel, akivel egy órán át veszekedett, hanem Budavári Fülöpöt. Ha minden igaz, és nem színjáték volt, akkor azért tette ezt, mert idegileg elfáradt, ki akart esni, haza akart menni az ötvéves kislányához. De a mesterterv teljes kudarc lett, olyan szerencsétlenül válaszott ellenfelet, ő pedig feladatot, hogy végül Budavári ment haza, az énekesnő meg maradt a valóságshow-ban, noha már otthon akart aludni aznap éjjel.

Elképzelhető persze, hogy a mai adásban feladja (ez este kiderül a TV2-n), de a botrány is folytatódhat. Mindenesetre a megbántott Görgényi Fruzsina a közösségi oldalán reagált, egy kiscicás fotóval. "Már értitek, hogy miért volt ez a pici kis kéményseprő az egyetlen barátom a Farmon? Szarvas Andin kívül persze. Azt hiszem mélyvízbe kerültem. Túl mély és sötét pocsolyába ahhoz, hogy ki tudjak belőle keveredni. Erősebbnek kellett volna lennem, de ez már túlment egy határon" - írta a posztban.