Nicolas Cage sokáig földönkívülinek hitte magát

Premiere Of Quiver Distribution's "Running With The Devil" - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities film industry Square
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - SEPTEMBER 16: Nicolas Cage attends the Premiere Of Quiver Distribution's "Running With The Devil" at Writers Guild Theater on September 16, 2019 in Beverly Hills, California. Jon Kopaloff/Getty Images/AFP (Photo by Jon Kopaloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nicolas Cage egy friss interjúban arról mesélt, hogy gyerekként földönkívülinek hitte magát.
Vágólapra másolva!

Nicolas Cage a Rampstyle magazinnak elevenítette fel, hogy gyerekkorában komoly kétségei voltak emberi származását illetően – azt gondolta, hogy valójában egy másik bolygóról érkezett.

Nicolas Cage Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Jon Kopaloff

"Az apám mesélte, hogy néha úgy érezte, be kell mutatkoznia nekem, annyira ufó voltam. Nagyon meglepődtem aztán, amikor gyerekként elvittek egy orvoshoz, és kiderült, hogy normális szerveim és normális csontvázam van. Addig meg voltam győzödve arról, hogy egy másik bolygóról jöttem" – idézte a színészt a Daily Star.

Cage-nek később is voltak gondjai a beilleszkedéssel, arról is mesélt, hogy milyen nehezen kommunikált a többiekkel – végül eldöntötte, hogy színész lesz, miután látta a szintén különc David Bowie-t űrlényt játszani A Földre pottyant férfiben.