Király Linda öt év után először beszélt a szakításáról

Király Linda
Vágólapra másolva!
Király Linda tíz évig volt együtt a párjával, akivel öt éve szakítottak – az okokról azonban most beszélt először hosszabban.
Vágólapra másolva!

Király Linda a mai napig jóban van a volt barátjával, akiről azt mondta, egyszerre volt kemény ember és művészlélek, hiszen rajz- és harcművészként is megállta a helyét. Tízéves kapcsolatuknak Linda vetett véget öt évvel ezelőtt, most pedig azt is elmondta, miért.

Király Linda Forrás: Király Linda/Instagram

"Egy csodálatos ember, a mai napig csak jót tudok mondani róla. Nagyon kedves, soha nem bántott, tényleg egy szavam sem lehet. Viszont én nem voltam olyan állapotban, hogy fairnek tartsam, hogy maradjak ebben a kapcsolatban. Nem voltam jól még. Próbáltam feldolgozni, mert akkor indult el nekem a betegség, bocsánat, az »állapotom«. Tehát egy csomó minden változott körülöttem, muszáj volt nekem drasztikusan változtatnom az életemen ahhoz, hogy én helyrejöjjek. Egyedül akartam lenni, és magammal foglalkozni" – idézte a Blikk az énekesnőt.

"Nem úgy alakult... Tehát nem arról van szó, hogy totál zárkózott vagyok, és azért nem jön. Egy pár évig, még ha nem is tudatosan, de egy picit elzárkóztam. Azért, mert dolgoztam magamon. Azért tíz évet valakivel leéltem, próbáltam feldolgozni, hogy ezt most miért csinálom, miért döntöttem így, miért akartam így alakítani" – mondta még arról, hogy az elmúlt öt évben vajon miért nem talált új párt.