Kínos dolgot vallott be Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja
Vágólapra másolva!
Oroszlán Szonját a nagyközönség A Valami Amerika című filmben ismerhette meg, majd szárnyalni kezdett karrierje, viszont nemcsak filmekben, hanem színházban is sokat szerepelt. A népszerű színésznő karrierjének egyik legkínosabb pillanatáról mesélt, ami után rájött, hogy változásra van szüksége.
Vágólapra másolva!

Oroszlán Szonja bevallotta, hogy beleragadt a buta szőke nő karakterébe, amit eleinte nagyon élvezett, de egy idő után már nem jelentett számára kihívást. Ennek következményeképp történt vele az a kínos eset, ami arra késztette, hogy kitörjön a skatulyából.

Oroszlán Szonja Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja

"A színházban és a tévében is voltak mindenféle karakterek, de valahogy a filmben volt ez a „buta szőke" karakter, meg a vígjáték, vígjáték, vígjáték... És egy idő után azt éreztem, hogy unom. Kéne valami más, egy kihívás" - idézi a Bors Oroszlán Szonja szavait, aki úgy érezte, hogy folyamatosan önmagát ismétli és már nem jelent számára kihívást a színészet.

"Konkrétan kívülről láttam magam. Mondok egy példát: fiatalon volt, nagyon hamar egyébként, amikor rájöttem és észleltem ezt. (...) Amikor a Dzsungel könyvét játszottam, 220 előadást játszottam belőle a Pesti Színházban...

Lementem a színpadról és azt éreztem: úristen, ez annyira kellemetlen, ezt nem tehetem meg a nézővel. Ez tiszteletlen, meg a deszkával – így szoktam hívni a színpadot. Hát ez egy szent hely" - mesélte a kínos esetet, ami ráébresztette végül, hogy új kihívásokra van szüksége a pályán.

Oroszlán Szonja a Valami Amerika 3 forgatásán Forrás: Wlcsek András