Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Az egész családot vendégül látja karácsonykor Vastag Csaba és menyasszonya

Vastag Csaba
Vágólapra másolva!
Vastag Csaba és Evelin alig több, mint egy éve ismerkedtek meg egymással, de már jegyben járnak, és a két család együtt ünnepel náluk.
Vágólapra másolva!

"A karácsony mindkettőnk számára az egyik legfontosabb ünnep, hiszen nagy családban nőttünk fel és az értékeink, melyeket otthonról hoztunk, közösek. Ennek fontos eleme, hogy szenteste mindannyian együtt üljünk az asztal körül. Számomra pedig van még egy extra jelentősége is az karácsonynak, hiszen ilyenkor nem vállalok fellépést sem, pont azért, hogy én is ott lehessek a családdal" - mesélte Vastag Csaba.

Forrás: Vastag Csaba/Instagram

"Az idei az első olyan ünnepünk, amire igazán együtt készülünk. Azt szeretnénk, ha mindkettőnk családja nálunk ülné körbe az asztalt és egy hatalmas, szeretetteljes ünneplés kerekedne a karácsonyból. Mi tízen vagyunk testvérek, így a „hatalmas" esetünkben nem csupán szójáték" - tette hozzá Evelin.

"Az ajándékozásnak nem kerítünk túl nagy feneket. Tudom, hogy unalomig ismert már ez a gondolat, amit most mondani fogok, de szerintem nem lehet elégszer ismételni. Az ajándék értéke másod, sőt sokadlagos. Ami mindennél fontosabb, az az együtt töltött idő, hiszen egyetlen másodpercet sem tudunk visszahozni... Csabi egyébként már át is adta nekem az ajándékát, ami egy dal. Rólam, vagyis a velem kapcsolatos érzéseiről írta és éppen karácsonykor jelenik majd meg" - mondta az énekes menyasszonya a Borsnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről