Zalatnay Cini: Ilyen férfival képzelem el életem utolsó napjait

Zalatnay Sarolta
Vágólapra másolva!
Zalatnay Sarolta óriási sikert aratott a Sztárban sztár leszek! műsorában előadott DR BRS-sel közös produkciójával. Azóta rengeteg szerelmeslevelet kap a férfiaktól, de ő nem akármilyen férfira vágyik. 
Vágólapra másolva!

Zalatnay Sarolta már 74 éves, de még nem mondott le arról, hogy újra megtalálja egy férfi oldalán a boldogságot. Cini viszont már nem a lángoló, mindent elsöprő szerelmet keresi.

Érzelmekből, köszönöm szépen, kijutott nekem elég, de ahogy a példa mutatja, az örök szerelem elkerült, és talán nem véletlenül alakult így az életem. Tulajdonképpen hetvennégy évesen egy kapcsolatba nem is kellenek a nagy lángolások és a mindent elsöprő érzelmek. Ezeknél mind fontosabb a nyugalom, a megértés, a támasz és a feltétlen elfogadás" - nyilatkozta az énekesnő a Blikknek.

Majd Zalatnay így folytatta gondolatait:

A lányom persze, támaszt nyújt nekem minden értelemben, de azért az mégsem ugyanaz. Egyszerűen csak jólesne néha főzni valakinek úgy, hogy fintorgás nélkül meg is eszi, vagy csak egymásra figyelve átbeszélni a nap eseményeit olyan 'öregesen'. Aztán hallgatni, ahogy alszik mellettem ő, aki ért engem, akit én is értek, és aki számára nem teher, ha elnyöszörgöm, hogy fáj a hátam, a derekam, vagy a térdem, és akinek én hozhatom a vizes borogatást, ha ugyanezek bántják. Kimondom, ahogy van: azt a férfit, barátot keresem, aki fogja majd a kezem a végóráimon, vagy aki azt szeretné, ha én állnék ott mellette a búcsú perceiben. Tudom, hogy ez drámaian hangzik, de ha a korombeli, egyedülálló emberek magukba néznek, biztos vagyok benne, hogy tudják, miről beszélek..." - mondta Cini, majd sejtelmesen azt is hozzátette, hogy van valaki, aki megfelelne a kritérimainak, csak mindig rossz volt az időzítés felé eddig.