Újabb szomszéd erősítette meg, hogy ki a drogbotrányba keveredett énekesnő

nő, sziluett, illusztráció, alak, alak ábrázolás
Silhouette portrait of a beautiful caucasian girl.
Vágólapra másolva!
Már hetek óta tartja lázban az országot a drogbotrányba keveredett énekesnőnek a kiléte, bár eddig senki sem erősítette meg minden más lehetőséget kizáróan, hogy valójában kiről van szó. Több szemtanú is jelentkezett, hogy ők felismerték a rejtélyes énekesnőt, eddig mégsem derült ki teljes bizonyossággal annak valódi kiléte. Most az egyik szomszéd konkrét kérdésekre válaszolva erősítette meg a pletykákat és nevén is nevezte a sztárt.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban mi is megírtuk, a rendelkezésre álló információk alapján a legnagyobb valószínűséggel Tóth Andival történt a tragikus eset, amikor is mentő szállította kórházba az állapota miatt. Valóban minden jel a fiatal énekesnőre utalt, többen is sejtelmesen utalgattak arra, hogy őt ismerték fel akár a helyszínen, akár a sürgősségin, ahol ellátták.

A kórház a személyiségi jogok védelme miatt nem adhat ki információt az énekesnőről, de a szomszédok minden kétséget kizáróan lerántották róla a leplet.

Tóth Andi és menedzsere, Tóth István a sajtó megkeresésére többször is visszautasító választ adtak

érthető okokból, mivel az énekesnőnek minden bizonnyal szakember segítségére van szüksége, hogy feldolgozza a történteket, ami előtt a szomszédok és a rajongók is értetlenül állnak.

Bár hivatalos bizonyíték még mindig nincs arra, hogy Tóth Andi volt a drogbotrányba keveredett énekesnő, de különös egybeesés, hogy épp

abban az angyalföldi lakóházban történt az eset, ahol Tóth Andi bérli a lakását.

Az énekesnő szomszédai sem kerteltek, amikor megkérdezték őket a történtekről, egyikük a nevén is nevezte őt a nyilatkozatában.

Nem ismerem Andit és a párját, néha kijöttek az emeletre cigarettázni. Sosem történt semmi hangoskodás, pedig már negyven éve itt lakom, ismerem az egész utca lemenő-felmenő dolgait. Rendesek. De azt meg tudom erősíteni, hogy amiről eddig írtak, az megtörtént" – idézi a Bors a neve elhallgatását kérő szomszéd szavait, aki konkrétan Tóth Andi lakásának ablakára mutatott a mondadója kezdetén.