Sokan támadják Berki Mazsit a hazugságai miatt

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Berki Mazsi anyagi helyzetéről nyilatkozott a napokban, melyben sajnáltatta magát amiatt, hogy egyedül kell fizetni a számlákat és vezetnie a háztartást. A luxusözvegyet azóta többen is gúnyolják nyilvánosan, mivel nehezen hiszik, hogy valóban anyagi gondokkal küzdene.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi anyagi helyzetéről szóló nyilatkozata után sokan felháborodtak és hazugságnak tartják. Berki Krisztián özvegyét azóta sokan szembesíteni próbálják azzal, hogy az anyagi gondok nem a luxusterepjárónál és a méregdrága ruháknál kezdődnek, ezért tiszteletlen azokra nézve, akik valóban pénzügyi nehézségekkel küzdenek. Voltak, akik azt is felrótták neki, hogy drága éttermekbe jár rendszeresen reggelizni, kislányát pedig szinte sosem látják ott vele.

Amikor meghalt a férje azon nem aggódott ennyire - írta egy hozzászóló arra, hogy Berki Mazsi aggódik az anyagi helyzete miatt.

"Talán a G63 Amg helyett inkább Suzukit használna és akkor egy tank üzemanyag elég lenne egy hónapra, nem 3 napra!De persze ezeknek az ostoba, hülye picsáknak csak a felirat számít mert többihez már k*rvára nem értenek!" - írta egy másik dühös hozzászóló az egyik bulvártémákkal foglalkozó Facebook-csoportban.

meg luxus albérlet! Én autista gyereket nevelek, mégse nyávogok, pedig én is egyedül fizetem a rezsit!" - írta felháborodottan egy gyerekét szintén egyedül nevelő édesanya.

Berki Mazsi azóta sem reagált az őt ért támadásokra, de a fényűző életvitelén azóta sem változtatott.