Sok nehézség árán született meg a népszerű énekesnő kislánya

Barbee barbee
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, megszületett Bata Adrienn, azaz Barbee első gyereke. A népszerű magyar énekesnő először csak egy képet osztott meg a kislányáról, hogy megossza az örömhírt, most azonban bővebben is beszámolt a szülőszobán tapasztalt élményeiről.
Vágólapra másolva!

Már több mint egy hete adott életet kislányának Bata Adrienn, aki még csak tegnap hozta nyilvánosságra az információt. Az énekesnő most elmesélte, hogy nem volt könnyű szülése, ugyanis majdnem egy napot vajúdott a kis Zoéval.

Nagyon nehéz volt, még lelkileg furcsán érint erről beszélni. De miatta megérte, és biztos vagyok benne, majd idővel megszépül ez az emlék. A párom bent volt velem, végig segített, nem tudom nélküle, hogy csináltam volna végig. Lelkileg támogatott, azt tudom mondani tanácsként, aki hezitál ebben a döntésben, döntsön az apás szülés mellett" – mondta a Borsnak Barbee, aki még most sem hiszi el, hogy már karjaiban tarthatja kislányát.

Egyelőre próbálunk összeszokni. Leírhatatlan érzés nekem, hogy már velünk van. Amikor az anyukák erről beszéltek, eddig a pillanatig nem tudtam elképzelni, milyen érzéseket tud kiváltani egy ilyen pici baba belőlem, de most már tudom" – áradozott az újdonsült édesanya.