Pénzt gyűjt Berki Krisztián lányainak a Viszkis

Ambrus Attila és Berki Krisztián összevesztek az Ázsia Expressz alatt
Vágólapra másolva!
Pénzt gyűjt a májusban meghalt Berki Krisztián félárván maradt kislányainak Ambrus Attila. A Viszkisként ismertté vált keramikus a médiasztárral közösen írt könyv bevételéből befolyó milliókat szánja Natinak és Emmának.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz első évadát Ambrus Attila és Berki Krisztián nyerték meg. A győztes pár a versenyben átélt kalandjaikból könyvet írt Rosszfiúk Ázsiában címmel, amely 2018-ban meg is jelent. A kiadótól mindketten kaptak ezer-ezer példányt saját értékesítésre. A Viszkis az évek alatt el is adta a saját köteteit, de Berki nem foglalkozott a könyvek értékesítésével.

– Mindkettőnk példányait nekem kézbesítették, és Krisztián sosem jött értük, hiába mondtam neki többször is, hogy vigye el őket. A saját részemen már régen túladtam, de az ő darabjai a mai napig nálam porosodnak – mesélte a Blikknek a keramikus, aki Berki Krisztián tragikus halála után elhatározta, ő maga adja majd el a könyveket, a befolyt összeget pedig az egykori Fradi-vezér két kislányának, a kilencéves Natinak és az egyéves Emmának adja.

Ambrus Attila és Berki Krisztián az Ázsia Expressz alatt Forrás: TV2

– Bármennyiszer is kicseszett velem Krisztián és vitáztunk össze, nagyon megrendített a halála. Egyfolytában csak a két kislányra tudok gondolni, akik kénytelenek lesznek apa nélkül felnőni. Szeretnék nekik valahogyan segíteni, ezért is határoztam el, hogy eladom azt az ezer darab könyvet, amit Krisztián nálam hagyott, a befolyt összeget pedig a gyermekeinek adom. Háromezer forintért árulom, így, ha mindegyik elkel, hárommillió forint gyűlik össze, amit elfelezve szeretnék Emma és Nati számlájára utalni.