Teljesen megváltozott Young G Béci felesége

mészáros norina modell vv béci young g barátnő
Vágólapra másolva!
Mészáros Norina egy régóta elhúzódó egészségügyi problémájáról valott hivatalos Instagram-oldalán, melyen végre egy oroszok által kifejlesztett módszerrel tudtak segíteni.
Vágólapra másolva!

A 31 éves Mészáros bevallotta, hogy tinédzser kora óta küzd fogsorának rossz állapota ellen, de sajnos az ő korában már nem segítettek volna a hagyományos megoldások, mint a fogszabályozás. A mélyharapásnak nevezett állkapocsprobléma elég látványos volt, de Mészáros Norina megtanulta úgy tartani száját, hogy másoknak ne tűnjön fel a fotókon. Most megtalálta a számára ideális megoldást, melyről fotót is mutatott a követői számára.

Anno cikinek tartották a gyerekek a fogszabályzót és mivel amúgy is a tini gyerekek csúfolják és szekálják a másikat, ezért még annyira sem akartam, pedig kellett volna. Ma már inkább menő, mint ciki a fogszabi, hálistennek így időben lehet orvosolni a problémát és korrigálni lehet a mélyharapást elcsúsztatással! A fogorvos mondta, hogy 31 évesen a fogszabályzó már nem segít annyit, amennyire szükségem lenne! Pár éve már gondolkodom rajta, hogy korrigáltassam, igaz megtanultam vele élni és mindig úgy tartottam az állam képeken,hogy ne látszódjon, de meguntam... Az egyik barátnőm ajánlotta a doktornőt, aki orosz technikával dolgozik, ami egyszerűen tökéletes..." - újságolta bejegyzésében Mészáros Norina, aki úgy tűnik, hogy megszabadulhatott az évek óta tartó problémájától.

Mészáros Norina egy kezelés előtti és utáni fotót is mutatott Forrás: Mészáros Norina Instagram