Nagyon beteg Caramel

Caramel
Vágólapra másolva!
Caramel családja nemrég bővült, ugyanis megszületett második gyereke. A nagy boldogság ellenére az énekes nem áll le a munkával, a legújabb dalához készülő videón dolgozik. A forgatáson egy olyan szerencsétlen baleset történt, ami miatt Caramel most hosszas ágynyugalomra szorul.
Vágólapra másolva!

Az énekes és csapata még az imidzsklipen dolgozott és Caramel nem engedett az elképzeléseiből, hiába szóltak ellene a körülmények.

hogy a nézőt engedi teljesen a zenére koncentrálni. Hajnalban kezdtük a forgatást, és van benne egy olyan jelenet, amikor a Duna vizén fekszem.

A fagyos hideg ellenére tényleg bementem a vízbe:

ezzel a lebegéssel is az elveszettség érzését akartuk kifejezni. Másnap máris éreztem a 'bátorságom' eredményét: tüdőgyulladást kaptam. Két hét ágynyugalmat írt elő az orvos. Azt kell mondanom, hogy ennek ellenére is megérte, mert sikerült megjeleníteni a dal hangulatát. Kétszer az eső is elkezdett ömleni, amiért le kellett állítani a forgatást, csak az sajnáltam, hogy az esőcseppeket nem tudtuk felvenni, mert féltettük a technikát" - idézi a Bors Caramelt, aki bár nagyon beteg lett, mégsem bánja a történteket.