Molnár Anikó: Inkább árulnám a testem, mint hogy egy hazug, szemét kapcsolatban éljek

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Molnár Anikó egyre inkább úgy érzi, hogy egyedül marad.
Vágólapra másolva!

"Manapság már a férfiak is megnézik, mennyire tehetős egy nő. Ami nem feltétlenül baj, de a nemek közötti tisztelet egyszerűen elveszett. Érzelmi trógerség van" - mondta Molnár Anikó, hozzátéve, hogy könnyű hirtelen fellángolásokat találni, de sokkal nagyobb munkát igényel az, hogy ezt a tüzet életben is tartsák az emberek.

"Amikor egy friss kapcsolatban valaki azonnal azt kiabálja, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, ott van a legnagyobb baj. Ezek csak hirtelen fellángolások, és a tüzet életben tartani baromi nagy meló! Hiszek a szerelemben, de ma már inkább mégis a csodában" - tette hozzá, és arról is beszélt, hogy már nem tud megbízni senkiben.

Forrás: Molnár Anikó/Facebook

"Ha valami működik, az az első másodperctől kezdve megy, kompromisszumok nélkül. Csak azért nem kell senki, hogy legyen mellettem valaki. Ebből elegem van! Akkor inkább végigküzdöm magam az életen egyedül. Így is a terhek, tapasztalatom szerint, jórészt az én vállamon vannak.

" - fejtette ki, majd hangsúlyozta, hogy sokan azt hiszik, túl nagy elvárásai vannak. "Sokan azt hiszik, magas a mérce nálam. Valóban magas: emberileg. Ezt képtelenek megugrani annyian! Továbbra sem a külsőségek a legfontosabbak" - mondta a Storynak.