Könnyen elhagyja a férfiakat Miló Viktória

Miló Viktória, Miló Viki
Vágólapra másolva!
Az egykori profi ökölvívó szerint nem szégyen szakember segítségét kérni, ha valaki lelki problémákkal küzd – hangsúlyozta a Családi kör legutóbbi adásában, Pindroch Csaba vendégeként.
Vágólapra másolva!

"Sosem volt jellemző rám a kapcsolatfüggőség, talán inkább a másik véglet vagyok, aki könnyen kilép belőle. Mivel ez sem feltétlenül jó, dolgozok rajta pszichológussal és holisztikus coach-csal. Próbálok fejlődni, mert ez szükséges ahhoz, hogy teljes életet tudjak élni" – mondta a Duna Családi kör című műsorának vendégeként Miló Viktória profi világbajnok ökölvívó, aki bár megfontolja az életvezetési útmutatásokat, sosem hárítja a felelősséget tanácsadóira, döntési helyzetben mindig igyekszik a megérzéseire hallgatni.

Forrás: Facebook/Miló Viki

Az önállóságban már nagy tapasztalata van.

– tette hozzá Miló Viktória, hangsúlyozva, hogy természetesen néha elbizonytalanodunk, megtorpanunk egy nehézség miatt, de szerinte az életben a legtöbbször magunknak kell megoldani a problémáinkat, mert csak így juthatunk előre.

Úgy véli, ezt a hozzáállást élsportolóként tanulta meg, hiszen ott a legváratlanabb helyzetekben is fegyelmezetten kellett viselkednie. A teljes beszélgetés újranézhető a Médiaklikken, ahol 60 napig elérhetők a Családi kör korábbi adásai is.