Kovács Áron először beszélt a 25 évvel fiatalabb barátnőjéről

Kovács Áron
Kovács Áron
Vágólapra másolva!
Kovács Áron 25 év házasság után vált el, négy éve pedig egy fiatal barátnője is van, akit a nyáron tangás bikiniben mutatott meg az oldalán. Most először mesélt hosszan a kapcsolatról.
Vágólapra másolva!

Majdnem négy éve vannak együtt a 24 éves, nyelvtanárként tevékenykedő Zsófival, akivel egy közös munka miatt találkoztak először.

– fogalmazott a műsorvezető, aki nem akarja a kapcsolatát mindenkinek megmutatani, ezért nem vállalnak közös szerepléseket sem.

Forrás: VIASAT3/Udvardi Attila

"Nem szeretnénk azok közé tartozni, akik bizniszt csinálnak még a gyerekeikből is. Akik két hét után életük nagy szerelmének nevezik az új párjukat, vagy akik elfelejtik, hogy letettek valamit az asztalra, és képesek egy flakonnal a kezükben éneklést imitálni az Instagramon. Én szégyellem magam helyettük, és sajnálom, hogy elhitették velük, hogy ezt kell tenniük. Nekünk is ajánlottak már sok-sok milliót, de mi soha nem leszünk tévében acsarkodó pár. Ennél többre tartom a kapcsolatunkat' - mondta a Storynak.

A páros tagjai jövőre együtt ünneplik a szülinapjukat: Zsófi 25, a műsorvezető 50 éves lesz tavasszal, úgyhogy felező bulit tartanak. "Mi a sokak által tabunak gondolt korkülönbséget is átbeszéltük. Nem vagyunk hülyék, jól tudjuk, hogy ha én kicsekkolok egyszer, Zsófi még fiatal és gyönyörű lesz, és talán itt marad egy gyerekkel. De mi ezt mindketten vállaltuk, akarjuk. Közben meg ki tudja, mi lesz? Lehet, fordítva lesz. Félelmek miatt nem lehet hagyni elveszni valamit, ami ennyire jó" - árulta el a terveikről.