Gelencsér Timi külföldre menekült az Ázsia Expressz adása elől

Gelencsér Timi
Vágólapra másolva!
Gelencsér Tímea és Győzike nagy vitáit tegnap lehetett látni a TV2-n, a modell azonban ezt az adást semmiképp nem akarta visszanézni.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Gelencsér Timit annyira megviselte Gáspár Győző vele szemben tanúsított viselkedése, hogy könnyek közt jelentette ki: ő ebből nem kér többet, és ő soha többet nem akar szerepelni valóságshow-ban.

Forrás: Gelencsér Timi/Instagram

A modell a közösségi oldalán is mesélt a történtekről, és elárulta, hogy mindenképp el akarta kerülni ezt az adást. "Ezt a posztot most azoknak készítem, akik tényleg aggódtak miattam a híres 'hazatérős poszt" után. Szóval, anno kiírtam egy hosszabb véleményt (amiben egyébként sok pozitívat is írtam, de sokan mégis csak a negatívat jegyezték meg) és ott írtam egy mondatot, miszerint több realityben nem szeretnék szerepelni. A miértre a választ a mai részben kapjátok meg.

Általában úgy értékelem a dolgokat hogy, ha valami nem ad hozzám, hanem elvesz, akkor az nem éri meg. Sajnos itt ezt éreztem. Mielőtt ki lennének forgatva a szavaim: NEM A MŰSORRA ÉRTEM, HANEM ERRE AZ EGY NAPRA. Nem haragszom senkire, csak szeretném mihamarabb elfelejteni. Én pedig most lelépek az országból, hogy ne is lássam ezt a részt" - üzente.