Furcsa történetet mesélt Kate Hudsonról a folyton meztelenkedő Britney Spears

Britney Spears meztelenül
Vágólapra másolva!
Nem az első eset, hogy Britney Spears más sztárokat véleményez, mely általában valamilyen negatív kritika. Először örök ellenfelét, Christina Aguilerát szégyenítette meg, utalgatva annak túlsúlyára. Majd állítólagos barátnőjébe, Selena Gomezbe kötött bele. Most Kate Hudsonról osztott meg egy régi emléket.
Vágólapra másolva!

Britney Spears már nem csak meztelenkedéseivel vívja ki követői ellenszenvét, hanem érhetetlen és kötekedő bejegyzéseivel is. A legutóbbi, Kate Hudsonról szóló bejegyzés valóban nem negatív, de értelmezhetetlen, mivel nem a színésznőről, hanem annak édesanyjáról, Goldie Hawnról osztott meg egy fotót.

A bejegyzést vele is kezdi, majd hirtelen Kate Hudsonról kezd írni és egy régi halloweeni sztoriról. Bár a véleményezése kivételesen nem sértő, de Spears trágár stílusa, melyben egyre többször nyilvánul meg, elég megosztó a követői között is.

ugyanúgy néz ki, mint Kate!!! Először Amszterdamban találkoztam Kate-tel ... nem találkoztam vele, én csak láttam őt akkor... Épp Halloween volt és én egy idióta angyal voltam!!! Egy kib*szott fogasból és alufóliából csináltam meg a glóriámat... A sminkesem volt az ördög... Elmentünk és végül az egész csapat egy bárban kötött ki... és találjátok ki sétált ki onnan, amikor én bementem ... Kate!!! A legmenőbb kabát volt rajta, amit valaha láttam!!! Pokolian megdöbbentem, az ördög és én is egyszerre mondtuk, hogy "te szent sz*r!!!" - írta a furcsa bejegyzésben Spears, akinél azt sem lehet eldönteni, hogy ezt bóknak szánta-e egyáltalán és milyen okoból osztotta meg ezt a történetet.

Goldie Hawn és Kate Hudson Forrás: Getty Images/2021