Először szólalt meg Caramel felesége második gyerekük születése után

Caramel és a felesége, Szilágyi Szilvi
Vágólapra másolva!
November elején jelentette be a nagy hírt Caramel és felesége, Szilágyi Szilvia, hogy megszületett második közös gyerekük, akiért sokat harcolt a házaspár. A már kétgyerekes anyuka a szülés után nem sokat hallatott magáról, de most követői kérdéseire válaszolva sok részletet megosztott.
Vágólapra másolva!

Hivatalos Instagram-oldalán indított kérdezz-felelekben válaszolt követői kérdéseire Caramel felesége, Szilágyi Szilvia, aki második gyereke születése után eléggé viszavonult a nyilvánosságtól. November elesején tudatták a követőikkel, hogy megszületett a kisfiú, aki a Molnár Miron Ferenc nevet kapta szüleitől. Szilágyi most elárult több részletet is magáról a szülésről és arról is, hogy kislányuk hogyan fogadta a kistestvére érkezését.

Caramel és családja Forrás: Instagram/caramelmusic

a kistestvére iránt! Megpróbáltam jól felkészíteni a szülés előtti hónapokban őt mindenre! Nagyon sokat segít nekem és nagyon szeretem, hogy nem kell megkérnem ezekre! Mindenben szeretne részt venni" – mondta édesanyja Szofiról, aki már nagyon várta, hogy végre testvére szülessen. Édesanyja korábban elárulta, hogy sok sikertelen próbálkozás után jött össze nekik a kisfiú, ezért az egész család nagyon boldog és izgatott volt Miron érkezése miatt.

Szilágyi Szilvi a szülés részleteiről és a babáról is mesélt, akiről azt mondta, hogy eddig nagyon szerencsés, mivel sokkal többet alszik éjszaka, mint annak idején a nővére. Azt is elárulta, hogy ő az apás szülés híve, ezért Caramel is benn volt vele a szülőszobán kisfiuk születésekor, akit császármetszéssel hozott világra.

Úton a műtő felé végig azt mantráztam magamban, hogy több millió nő végig csinálta már ezt... én is végig tudom még egyszer csinálni! A spinális érzéstelenítésnél pedig végig Szofira gondoltam! Az, amit ő végig csinált pár évesen, az emberfeletti és óriási erőt adott!" – utalt a kislány korábbi súlyos betegségére, melyet végül sikeresen leküzdöttek.

Szilágyi Szilvia, Caramel felesége és kislányuk egy korábbi fotón Forrás: Instagram

Az eredeti bejegyzés elérhető a linkre kattintva 24 órán keresztül.