A szexi magyar DJ életveszélyes rohamot kapott a közönség előtt

DJ Yamina
Vágólapra másolva!
A szexi, vörös hajú  DJ Yamina egy podcast műsor vendége volt, ahol többek között elárulta, hogy egy betegség keseríti meg az életét. 
Vágólapra másolva!

DJ Yamina nem is DJ-nek tartja magát, sokkal inkább előadóművésznek, hiszen olyan magas már a közönség ingerküszöbe, hogy szerinte nem elég csak kiállni és a zenéket lejátszani nekik. DJ Yamina azt is elárulta, hogy pánikbetegséggel küzd.

A DJ egy fellépésen lett rosszul. Az ájulás kerülgette, szívrohamhoz hasonló tüneteket produkált, és annyira megijedt, hogy hirtelen lerohant a színpadról 2500 ember előtt.

A kivizsgálások során kierült, hogy örökletes pánikbeteg, melyet azóta is kezeltet, de mára elfogadta betegségét.

Csapot-papot otthagytam, nem tudtam azzal foglalkozni, hogy mi történik, vagy mit gondol rólam majd a közönség. Egyszerűen azt éreztem, hogy menekülnöm kell innen valahogy. Lerohantam a színpadról, 10 perc múlva nem volt semmi bajom. Nagyon durva pánikroham volt. Akkor döntöttem úgy, hogy orvoshoz fordulok és ezt kezelni kell, mert a munkám rovására fog menni. Ilyet még egyszer, hogy én otthagyom a közönséget, nem lehet csinálni" - mondta DJ Yamina.

Amióta pedig vállalta betegségét nyilvánosan is, csak még szorosabb kapcsolata lett a közönségével, amiért nagyon hálás.