Visszatér a kétezres évek botrányhős tinisztárja

Lindsay Lohan, sztár, celeb, színész
BEVERLY HILLS, CA - NOVEMBER 20: LIndsay Lohan arrives at the "Liz & Dick" - Los Angeles Premiere at Beverly Hills Hotel on November 20, 2012 in Beverly Hills, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)
Vágólapra másolva!
A kétezres évek nagy reménysége volt Lindsay Lohan, aki gyerekkorában kezdte karrierjét, amit gyorsan derékbatört kábítószer-és alkoholfüggősége miatt. Az évek során voltak kisebb próbálkozásai a visszatérésre, de átütő sikereket eddig nem sikerült elérnie. 
Vágólapra másolva!

Nemrég viszont egy jó hírrel jelentkezett közösségi oldalán, ugyanis majdnem tíz év elteltével újra főszerepet kapott. A 36 éves Lohan egy családi filmmel tér vissza novemberben, mely egy korai karácsonyi kedvcsinálónak ígérkezik.

Az ünnepi romantikus komédiában Lindsay Lohan egy elkényeztetett szállodaörökösnőt alakít, aki teljes amnéziában szenved, miután leesik egy hegyről, miközben barátja épp megkéri a kezét. Ezután egy jóképű, szállótulajdonos özvegyember, akit Chord Overstreet alakít, és annak lánya gondoskodnak az amnéziás Sierráról, aki a mindennapi munkába merül, hogy visszanyerje emlékezetét.

A tematika alapján ez egy tipikus, Lohan eddigi repertoárjába teljesen beleillő, romantikus filmnek ígérkezik, a végén boldog befejezéssel és a kora karácsonyi hangulattal, ugyanis a Netflix november 10-én tűzi műsorra a Karácsonyi románc című filmet - írja a People.