Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megvan a Párharc első kiesett párja

Párharc, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Tegnap sor került a TV2-es Párharc című műsorban az első párbajra, melyben Varga Viktor és kedvese, Zsembera Liliána, illetve Gál Noémi és szerelme, Bán Tamás küzdöttek egymással. 
Vágólapra másolva!

A küzdelemben mindkét páros nagyon jól teljesített, szinte végig fej fej mellett haladtak. A versenyfeladat összetett volt. A férfiaknak egy vascsövekkel eltorlaszolt vízzel teli dobozból kellett kiszabadítani magukat, párjuk navigálása segítségével, a párbajozó nőknek pedig egy létrát kellett építeniük, melyen fel kellett mászni egy toronyba és meg kellett kongatniuk egy harangot, melyhez messzire kellett ugraniuk a levegőben.

A feladat nem volt könnyű. Nagyon szoros versenyben, de végül Varga Viktor és Zsenbera Liliána kerültek ki győztesen, így Gál Noémi és Bán Tamás búcsúzott első kieső párpoként a műsortól. A kiesők így nyialtkoztak a kiesésük után:

Gál Noémiék nagyon élvezték a játékot, és sajnálják, hogy kiestek. A villába azonban máris beköltözött a helyükre egy új pár, akiket nem mindenki fogadott egységes örömmel. Gáspár Evelin és Varga Attila a kiesett páros helyére érkezett a játékba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről