Megszólalt kiesése után Zimány Linda

Zimány Linda
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, a Dancing with the Stars második élő show-jából Zimány Linda és táncpartnere, Bődi Dénes távoztak. Sokakat meglepett a modell kiesése, hiszen emlékezetes produkcióval állt a színpadra. Zimány elárulta, hogyan érzi magát a távozás után.
Vágólapra másolva!

Zimány Lindát és táncpárját nem tudták megmenteni a szavazók a veszélyzónából, helyettük a zsűrilista végén lévő Berki Mazsiék jutottak tovább a következő élő show-ba. Zimány Linda nem leplezte csalódottságát, hiszen nagyon várta a következő heti próbákat és produkciót.

megismerjenek. A következő héten lett volna egy olyan produkciónk, ami egy kicsit mélyre hatóbb lett volna. A médiában való felnövés témáját boncolgatta volna, de ez valamiért már titokban marad. Ennek így kellett most lennie" - mondta a Blikknek Zimány, aki még fel sem tudta fogni, hogy nem kell többet táncpróbára mennie.

"Annyit adott emberileg, barátságilag ez az egész, úgyhogy mi ezzel csak nyertünk. Még mindig hihetetlen, hogy nem kell jönnünk jövő héten" - zárta gondolatait a modell, aki már így is nyertesnek érzi magát, hiszen remek élményekkel távozik a műsorból.

Zimány Linda salsa Forrás: TV2 Play