Janza Kata újra szerelmes

Janza Kata
Vágólapra másolva!
Janza Kata bámulatos átalakuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban, tizenöt kilótól szabadult meg. Új külseje miatt rengeteg bókot kap nőktől és férfiaktól egyaránt. Bár jólesnek neki a dicsérő szavak, különösebben nem foglalkozik az udvarlókkal. Nem véletlenül, értesülések szerint új férfi van az életében.
Vágólapra másolva!

– A pandémia ideje alatt volt időm enni, és amikor utána elkezdődött a munka, bizony szűkek voltak már rám a fellépőruháim, ami a színpadon is feszélyezett. Most viszont sokkal magabiztosabb is vagyok, bátrabban lépek ki a közönség elé, és jobban is bírom szuflával az előadást. A bulikban sem fáradok el, ha elmegyek mulatni – mondta a Blikknek a színésznő, aki elégedett a mostani formájával, de azért nem bánná, ha még úgy öt kiló lemenne jövő nyárig.

Kata már így is rengeteg bókot begyűjt a nőktől és a férfiaktól egyaránt. Jólesnek neki a dicsérő szavak, de nem tulajdonít nekik nagyobb jelentőséget. Úgy tudni, ennek komoly oka van: a tavalyi szakítása után új kapcsolata van kibontakozóban.

Janza Kata Forrás: Budapest Eye

– Abszolút nyitott vagyok az ismerkedésre, én szeretek a boldogság állapotában lenni, és keresem is azt. Volna most is mit mesélnem a magánéletemről, de szeretném egyelőre megtartani magamnak. Majd akkor beszélek erről bővebben, ha már úgy érzem, kikívánkozik belőlem. Ennek még nem jött el az ideje – fogalmazott sejtelmesen.