"Ez a fájdalom sosem múlik el" - gyászáról beszélt Berki Krisztián édesapja

Berki Krisztián 2023
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián édesapja, Berki Ferenc ritkán szerepel, de a közelgő halottak napja alkalmából megszólalt, a gyászáról, fájdalmáról beszélt.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián szülei már harminc éve elváltak, de jóban maradtak, most is együtt látogatták meg a fiuk sírját a farkasréti temetőben, majd pedig nagyobbik unokájuk, Natasa kilencedik születésnapjára igyekeztek. Júliát már gyakran hallottuk nyilatkozni, most viszont a ritkán megszólaló Ferenc is mesélt az érzéseiről a Borsnak.

Berki Krisztián Forrás: Facebook

"Az a legnagyobb baj, hogy nem egy apának kellene eltemetnie a fiát, hanem fordítva. Volt egy fiam, akit imádtam, attól függetlenül is, hogy 18 éves korában elkerült tőlünk (sportoló lett, és járta az országot), és keveset találkoztunk.

Van két unoka, és most már azoknak élünk. Évente, mint most is, jövünk szülinapozni, hiszen a nagyobbik lánykának, Natkónak ma van a születésnapja. Innen most oda megyünk, azt ünnepeljük meg. Sajnos elég szomorú, hogy a temető után kell egy születésnapra elmenni" – mondta.

"A fiam imádta a társasági életet, a csillogást, a kamerákat, én buszsofőr vagyok, egyszerű ember, és irtózom a szerepléstől. Én magamban szeretek lenni. A fájdalmamat is magamban élem meg. Sokan nem tudják, hogy amikor meghallgatok egy zeneszámot, vagy

Legfőként azért nem, mert nekem meghalt az édesanyám és a fiam is, és minden élő vér szerinti rokonom. Nekem senkim sem maradt" – tette hozzá.