Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Évek óta nem látták a legendás híradóst

Moldoványi Ákos
Vágólapra másolva!
A hatvanas évek végétől közel negyven éven át volt a Magyar Televízió egyik legnépszerűbb arca Moldoványi Ákos. A most 78 éves legenda híradós műsorvezetőként, majd utazó riporterként gyorsan belopta magát a nézők szívébe.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető a 2005-ös nyugdíjazása óta teljesen eltűnt. Igaz, néhány útikönyvön még szerepel a neve, de a Blikk hiába érdeklődött az egykori kiadójánál vagy volt kollégáinál, sőt, még rokonánál is: Moldoványi Ákosról senki nem tud semmit, mintha a föld nyelte volna el.

- Eltűnt, és még életjelet sem ad magáról. Mindig is magának való ember volt, talán ezért is szakította meg a kapcsolatot azokkal, akikkel együtt dolgozott hosszú ideig – árulta el a lapnak a hazánk első női híradósaként ismertté vált Bayer Ilona.

Moldoványi Ákos Forrás: Origo

Többen azt sem tudták, él-e még a legendás tévés. Egy rokonát sikerült megtalálni, aki bár némi információval szolgált, bevallotta: a volt híradós a család nagy részével szintén nem tartja a kapcsolatot, még elérhetőséget sem tudnak hozzá.

– Annyit hallottunk, hogy állítólag egy vidéki tanyán él teljesen visszavonultan, és a kertészkedés teszi ki a mindennapjait, az a nagy szenvedélye – árulta el a távolabbi családtag.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről