Egyre több sztár háborodik fel Sebestyén Balázsék gyerekalázásán

Baukó Éva
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Sebestyén Balázs és Vadon János egy tízéves kolumbiai kisfiút aláztak meg egy műsorban, ami miatt rengeteg néző felháborodott és végül panaszt is tettek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál, akik kivizsgálják az ügyet. Több hazai sztár után most a botrányhősnő, Baukó Éva is megfogalmazta véleményét a láttottak kapcsán és titkokat is kiteregetett a műsorról.
Vágólapra másolva!

Elsőként Görög Zita írt egy hosszas kritikát a közösségi oldalán a műsorvezető páros vállalhatatlan viselkedéséről, melyhez többen is hozzászólásban éltették a modellt, amiért nyíltan megfogalmazta sokak gondolatát. Most Baukó Éva is csatlakozott a kritizálók sorába, aki külön bejegyzésben tette közzé mit gondol a műsorról, melyben egykor ő is szerepelt.

Baukó Éva egykori realitysztár Forrás: Origo

Ismét csalódást okoz az RTL Klub, hogy a TV2-vel szemben elszenvedett csúfos vereségei miatt kínjában már nem tud mást kitalálni, mint főműsoridőben hagyja, hogy a képernyőn sz*rás, f*ngás, h*gyozás kínos témakörével alázza a saját szereplőit és borzolja a nézői kedélyeket....

Eleve szerintem sz*r volt a casting, nagyon unalmasak a szereplők.

Véleményem szerint látszik, hogy a műsor két producerének szakmai tehetetlenségükben való lelki nyomorultságukat próbálják kompenzálni azzal, hogy olyan nőket aláznak meg intim szféráikban, amilyeneket ők maguk soha nem tudtak megkapni és a sz*rás alpàri témakörével megszennyezve a szereplők játékát és a tévénézők otthoni szórakozását altáji fertőbe borítják, az egyébként valaha szórakoztató műsort. Ezzel a szerkesztői módszerrel állnak bosszút a vilàgon és mindenkin azért, mert sajàt életeikben mindig csak másodszereplők lehettek , ezáltal leplezik le saját maguk alpáriságát és végtelen ostobaságát, mert ők ezt az egészet profizmusnak és önmaguk tehetségének érzik, pedig valójában a munkásságukat két szóval lehet jellemezni: primitívek és szakmaiatlanok.

Gyomorforgató az egész műsor nagyon, és nem szórakoztató. Ami pedig Balázst és Janit illeti, ebben a műsorban végérvényesen lelelepleződtek,

hogy valójában személyiségükben még mindig ugyanazok - másokat megalázni és kigúnyolni szerető kretének-, akik 20 évvel ezelott a Z Pluszon az utcát járva aláztak meg túlsúlyos diáklányokat. Az elmúlt évtizedek alatt erkölcsükben semmit nem változtak, csupán az élet úgy hozta megtanulták leplezni valódi álszent és erkorcsosult lelki vilàgukat. A bocsánatkérésük is álszent, hazug és ellenszenves nyilván nem gondolták komolyan" - tálalt ki Baukó Éva személyes tapasztalatai alapján a csatornán zajló botrányos dolgokról.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani Forrás: RTL Klub