Berki Mazsi megint magát sajnáltatja

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi újból színpadra lép a Dancing with the Stars második élő adásában, bár az első adásban a kiesés szélén állt. Most mindent elkövet, hogy újra elnyerje a közönség szimpátiáját, ezért a gyászról beszél és magát sajnáltatja.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián özvegye valószínűleg fél a szombati kieséstől, hiszen már az első adásban majdnem befejeződött számára a táncverseny. Most önsajnálattal próbálja magát jobb színben feltüntetni a nézők előtt, hogy ne kerüljön újból a veszélyzónába.

Bár a luxusözvegy magasról tesz mindenki véleményére, mert boldog a gazdag új barátja mellett, mégis azt állítja, hogy boldogtalan és csak gyereke miatt próbál erős maradni. Most a műsor előtt pár nappal újra a gyászról kezdett el beszélni, valószínűleg azért, hogy szimpatikusabbá váljon és több szavazatot kapjon a közönségtől.

a jive szerintem egy lendületes produkció lesz, ahol, ha minden sikerül, meg tudom mutatni azt az életvidám Mazsit, aki egyszer voltam... Aki régen én voltam, és akit remélem, hogy egyszer még maradéktalanul vissza kapok" – mondta a Borsnak Berki Mazsi a közelgő fellépéssel kapcsolatban.

Berki Mazsi a Dancing with the Starsban Forrás: Nagy Zoltan