A túl kevés szex miatt válhat el férjétől a brazil szupermodell

GISELE BUNDCHEN Bündchen rosa cha STORE oscar freire săo paulo brazil brazilphotopress model uber
brazil Brazilia
The uber model Gisele Bundchen is seen at the Rosa Chá store to launch the brand's new campaign at Oscar Freire street in Săo Paulo on the night of Wednesday, 16. (PHOTO: EDUARDO MARTINS/BRAZIL PHOTO PRESS)
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, nagyon megromlott az álompár, Gisele Bündchen és férje, Tom Brady kapcsolata, mikor az amerikaifutball-játékos visszavonulása után mégis hirtelen úgy döntött, hogy visszatér a játékhoz. Felesége nehezen viselhette férje szigorú életvitelét és azt, hogy karrierje miatt kevés időt tölt a családdal. Most kiderült, hogy szerelmi életükre is kihatottak a gondok.
Vágólapra másolva!

Gisele Bündchen és Tom Brady 2009-ben kötöttek házasságot, melyből két gyerekük is született. A házaspárnak elég zsúfolt élete volt, hiszen a szupermodellt is kötötték szerződései, ahogyan a sikeres sportolót is.

A 45 éves Brady márciusban döntött a visszavonulás mellett, majd váratlan visszatérése után röppentek fel a válásukról szóló pletykák, valószínűleg feleségének nem tetszett a döntése. Azóta az is kiderült, hogy nem csak mosolyszünetről van szó,

már külön is költöztek, sőt, már ügyvédeket is fogadtak a váláshoz.

A párhoz közelálló informátorok szerint a sportoló szigorú diétájának és életvitelének köszönheti, hogy még az ő korában is a pályán van, bár ez nagy lemondásokkal jár a hálószobában is. Bündchen valószínűleg megelégelte, hogy párja az önmegtartóztatást is rendkívül komolyan veszi a fontos meccsek előtt, ami lehet huszonnégy, de hetvenkét órás szexmegvonás is a javaslatok szerint – írja a Marcha.