Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Stana Alexandra nyíltan vállalja, hogy miatta hagyta el a feleségét Meggyes Dávid

Stana Alexandra Meggyes Dávid
Vágólapra másolva!
Meggyes Dávidot az elmúlt hetekben a Dancing With The Stars táncosnőjével, Stana Alexandrával hozták össze, de eddig egyikük sem mondta ki, hogy valóban együtt vannak.
Vágólapra másolva!

A táncosnő a Mokkában elárulta, hogy tényleg több van köztük barátságnál. Először egy boltmegnyitó ünnepségen találkoztak augusztusban, ahol csak keveset beszéltek egymással, majd az év vége felé véletlenül futottak össze egy plázában, ahol Dávid meghívta egy kávéra.

Voltak negatív érzéseim. Nem voltam annyira kicsattanó kedvemben, viszont a beszélgetés során azt éreztem, hogy nagyon-nagyon kikapcsolódtam, elengedtem mindent. Egy nagyon laza baráti beszélgetés volt, ami engem feltöltött" - mondta Stana Alexandra, hogy indult a barátság, amiből szerelem lett.

"Azt gondolom, hogy talán kicsit mi ellentétek vagyunk. Én a művészlelkemmel, ezekkel az impulzív viselkedési formákkal, a magasságokkal, a mélységekkel.

Abszolút két lábbal a földön álló valaki, és szerintem ez nekem adott egyfajta nyugalmat és biztonságot, hogy itt most megértésre talál az én kis világom egy stabil valaki mellett" - mesélte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről