Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újra együtt látták G.w.M-et a feleségével, akivel válófélben vannak

G.w.M és Nagy Melanie
G.w.M és Nagy Melanie
Vágólapra másolva!
G.w.M és Kulcsár Edina első közös babájukat várják, de a rapper - szemtanúk szerint - mégis volt feleségével találkozott. Mi állhat vajon a háttérben?
Vágólapra másolva!

Varga Márk, művésznevén G.w.M és volt párja, Nagy Melanie szóba sem álltak hónapokig, és csak a közösségi médián keresztül üzengettek egymásnak, a gyerektartás pedig állandó vitatéma volt. G.w.M azóta Kulcsár Edinával jár és babát is várnak. Most mégis volt feleségével látták őt Budapesten, és szamtanúk elmondása szerint jó hangulat volt köztük. A fotót a Bors oldalán megnézheti.

G.w.M és Nagy Melanie Forrás: Life.hu

Időközben kiderült, hogy a vagyonmegosztás miatt találkoztak és sikerült a békésebb viszonyt visszaállítani egymás között. "Vasárnap este nyolc óra körül sétálgattam a környéken, ekkor lettem figyelmes G.w.M-re és Melanie-ra. Valami olyamiről beszélgettek, hogy a ruhák kihez kerülnek majd, valamint egy igen értékesnek tűnő órát is emlegettek, hogy az végül kié lesz. Aztán beültek egy pubba, ami igen népszerű az utcában. Úgy tűnt, minden rendben közöttük" - mondta egy szemtanú a lapnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről